UFKK BL stranica na facebook-u!
UFKK BL stranica na twitter-u!
31. FIAP Crno - Bijelo i 16. FIAP Priroda Biennal 2012
Ponedeljak, 12 Decembar 2011 08:48

Obavještavamo  zainteresovane autore da je dostava radova za FIAP–ov  31. BIJENALE CRNO-BIJELE FOTOGRAFIJE, koji se ove godine održava u Palma de Majorci (Španija), do 25. 01. 2012. godine.

 

Kolekciju AUFBiH na pomenutom Bijenalu predstavljaće 10 crno-bijelih fotografija ( jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa jednim radom).

 

 

Kolekcija mora biti koherentna, kako sa stanovišta inspiracije i koncepcije tako i u pogledu same realizacije i prezentacije.

 

Kako bi izbor kolekcije bio bolji i kvalitetniji, ostavljamo autorima mogućnost da pošalju maksimalno do 3 fotografije koje ne moraju biti tematski povezane, s obzirom da je tema Bijenala SLOBODNA.

 

Radovi se dostavljaju na CD-u u JPG formatu, rezolucija 300 dpi, kraća strana mora biti 30cm, kvalitet 12.

 

Nazivi radova trebaju biti na engleskom jeziku. Svi autori čiji radovi budu izabrani u kolekciju dobiće štampani katalog Bijenala (21×21)cm.

 

Troškove kotizacije za Bijenale i troškove printanja i slanja radova snosi AUFBiH.

 

Dostava radova za FIAP–ov 16. Bijenale PRIRODE, koji se ove godine održava u Bodou (Norveška), je do 10. 01. 2012. godine. Kolekcije AUFBiH na pomenutom Bijenalu predstavljaće:

 

  • 20 fotografija (kolor ili crno-bijelih) koje će ići u sekciju radova za projekciju   (jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa dva rada ) i
  • 10 fotografija (kolor ili crno-bijelih) koje idu u sekciju printanih radova (jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa jednim radom).

 

Kolekcije moraju biti koherentne, kako sa stanovišta inspiracije i koncepcije tako i u pogledu same realizacije i prezentacije.

 

Kako bi izbor kolekcija bio bolji i kvalitetniji, ostavljamo autorima mogućnost da pošalju maksimalno 4 fotografije na temu PRIRODA.

 

Radovi se dostavljaju na CD-u u JPG formatu, rezolucija 300 dpi, kraća strana mora biti 30cm, kvalitet 12. Nazivi radova trebaju biti na engleskom jeziku.

 

Svi autori čiji radovi budu izabrani u kolekcije dobiće štampani katalog Bijenala (21×21)cm.

 

Troškove kotizacije za Bijenale i troškove printanja i slanja radova snosi AUFBiH.

 

Radovi se dostavljaju na adresu:

Milorad Kašćelan

(Univerzitetski foto kino klub)

Bana Milosavljevića 20

78 000 Banja Luka

Koordinator BH kolekcija: Milorad Kašćelan, KMF AUFBiH, AFIAP

 

 

FIAP Plaketa - Banja Luka Salon

Naši prijatelji